divendres, 30 de desembre del 2011

El roig roig.

Tots sabem quin color és el roig (si eres daltonic... imaginat-ho). Els romàntics direu: és el color d'una posta de sol (puke rainbows!!), els més científics: és llum exitada en uns 4.28x10^14 Hz (per a que em serveix saber això?? bé... per a aprovar), els informàtics: és el (255,0,0) en RGB, historiadors: el color de les revolucions i Frikis en general: el color de la millor versió de pokémon (la bona la de la gameboy color no eixos remakes amariconaets de rojo fuego ni hòsties en vinagre...).

Jo pèl-roig orgullós de ser-ho veig el roig com una ressenya, una identitat, que m'obliga a fer front als pandes i lluitar per les maleïdes discriminacions que encara es fan pel color (alaaaaaa exageraaat. Què et creus Martin Luther King?).

Alguna volta a qualsevol pèl-roig se'ns ha vist amb mals ulls, amb ganes de mofar-se d'un detall (el color) tan banal com la mentalitat de qui ens insultava. Fins i tot s'han creat patètics i horribles celebracions, com el National Kickaginger Day, on som perseguits sistemàticament.

Pot ser la gent panda no creu que és de mal gust expressar la seva sorpresa al veure un pèl-roig. Però us puc dir que no senta molt bé (almenys a mi) que et presenten una persona i et diga "mira si és pèl-roig!", encara que no ho fassa amb mala intenció, se'ns posa en una situació on se'ns descrimina.

Vull cridar l'atenció sobre tots aquests fets per a poder conviure tots sense ser mal vistos per la nostra forma de ser, vestir comportar-nos etc.


dimecres, 21 de desembre del 2011

Feliz falsedad!!

Què bonics els nadals oi?? la gent passetjant atabalada comprant regals a última hora, nens amb la il·lusió a la cara i jugant amb joguines acabades d'estrenar, fred, regals, besos, amor... Què bonic!!

També és bonic vore a indigents demanant almoïna a les entrades de les grans superfícies, soldats a l'Afganistan (dóna igual el pais) celebrant una època de "pau i amor", gent explotada laboralment fabricant-nos joguines, etc.

No comprenc l'esperit nadalenc (eixe esperit de pau i amor universals, de unitat entre humans...). Tots els dies no s'ha de tindre pau i amor als altres? o això sols era coses de hippies fumats? tots els dies no s'ha de tindre respecte amb la resta de la gent? o això sols era una fantasmada dels que van fer els drets humans? Per què se celebra una una cosa tan hipòcrita?

A més no cal parlar de les empreses, que utilitzen aquest sentiment, per a promoure el consum abusiu i inútil. O no ens fan creure la necessitat de comprar un producte per a notar que gaudim d'un nadal més complet? o ser millor persona? o tindre més èxit? o simplement per a regalar alguna cosa? (bé això ho fan durant tot l'any, però en aquesta època, sant valentí i últimament halloween [que teleta... ja en parlaré] és molt exagerat).

Tot açò solament fa un teló daurat que ens impideix veure més enllà de la nostra precupació per nosaltres i pel que és el que tenim i no interessar-nos per els problemes de la gent, per no ser honestos amb ells o sentir llàstima per algú en canvi de compasió, de donar-los almoïna en compte de solucions en fi de mirar-nos el melic i no comportar-nos d'una manera moral i responsable.

Hola de nou!!

Després d'uns quants mesos sense cap publicació el pèl-roig ha decidit reprendre la tasca d'aquest blog.

Ell ens deu alguna explicació a tot hom, per parar bruscament l'escriptura. Doncs és molt senzill, temps, no tenia temps ni per a lligar (I que collons ha estat fent?? deveu pensar...) ja que estava estudiant (quèèèèèè?? coooom?? WTF?? tres mesos estudiant per a no dedicar-se al blog ni un p*** moment???), supose que us sorprendreu al llegir açò, però ell volia prendre's seriosament els estudis (cosa que no ha passat del tot jijijiji) perquè aquest curs és força important per a ell. Ja el coneixeu... (i si no ja aneu fent-se una idea) el pobre xic es tira a l'esquena els deures i després, a l'hora de la veritat, s'agobia fàcilment i no té temps ni per a cag**.

Les disculpes així sonen molt fredes, com si vullguera dir que es mata a estudiar i al blog que li donen pel cul (bàsicament sí però... tshhhh....). així que tornarà a la marxa del blog durant les vacances nadalenques. I per a fer boqueta... una nova entrada sobre el OOOOHHH GRAN NADAL!!! (sona a redacció d'escola "el meu nadal" XD).