dissabte, 20 d’agost del 2011

coses que es poden fer amb 50 milions d'euros...

S'embla absurd que a occident la gent es muiga d'obessitat i que a la resta del món es muiga de fam.
És indignant que una organització que en un principi és promotora de la pau i del bé universal, l'esglèsia, haja donat només 50.000€ a les ONG, que gestionen la crisi humanitària del est d'Àfrica, i que al seu torn estiga fent unes Jornades de la Joventut a Madrid que suposen 50 MILIONS D'EUROS!!! quan ONG amb només un mes sols han aconseguit recaudar poc més de 2 milions. S'estima que el cost per a erradicar la fam d'esta crisi és sobre uns 100 milions, osiga que amb el cost d'estes jornades es podria avançar la mitat del camí.

Què es pot fer amb 50.000.000€?
-Escolaritzar bona part de somàlia i el con d'àfrica.
-Erradicar quasi tota la situació de fam extrema que hi ha en eixa part del món.
-Assegurar la sanitat bàsica a una gran part de la població d'eixa regió.

Què es pot fer amb 50.000.000€ si vius a l'occident i tens poder?
-Planejar una visita d'un líder religiós.
-Fer-te accionari d'una multinacional.
-Fitxar un jugador un poc caret... (sempre quedarà CR amb 94 mil.)

2 comentaris:

  1. En un sistema capitalista basat en el mercat de lliure competència, cada individu o societat és lliure de fer amb el capital del que hi és propietari el que li isca dels ous.

    Ara, ningú pot negar que l'església és una de les majors basures que hi poden existir. Però personalment, la millor manera "d'atacar-la" és ignorant-la. La visita del capullo eixe en bata, no mereix ni ser nomenada.

    ResponElimina
  2. Jo com a humà amb sentiments, no puc vore com l'hipocresia de un grapat de gent mata de fam a milions d'altra i no es fa res per a poder impedir-ho.

    I l'esglèsia està clar que ara per ara careix de sentit, però ignorar-la és un procés molt lent per a poder desfer-nos-en d'ella.

    ResponElimina