dissabte, 13 d’agost del 2011

El Pèl-Roig Extint

Crec que abans de començar aquesta aventura bloggera, dec definir com és la persona avorrida que s'amaga a l'altre costat del monitor...

Doncs és un jove que fart de tragar-se les seues pròpies ratllades que ha decidit vomitar-les a l'espai electrònic per tal de tindre la ment en blanc (cosa que senta bé). En aquest blog preten també compartir les seves idees i si cal rebatre-les. Exposar curiositats (o que almenys li ho semblen). Coneixements, escassos, però alguna cosa hi ha entre eixa mata de pèl vermell...

Abans que tots s'ho pregunteu, per què Extint?? i sobretot per què una foto de Chuky amb un ganivet??? És un maleït psicòpata??

Doncs, Extint perquè tots conéixeu l'estat de davallament en què es troba auqesta raça d'humans que donen color i llum al món i per envetja de tota la resta dels racistes capil·lars està menyspreada constantment humiliada i fortament atacada desde temps inmemorials (no es nota que és pèl-roig el cabró que ho escriu XD).
Chucky... doncs perquè buscava una imatge d'un pèl-roig famós i no volia posar cap tòpic com el de Rupert Grint (Ronald Bilius Weasley) o el de David Caruso (Horaio Caine de CSI) sinò alguna cosa que traguera el costat més salvatge dels pèls-rojos, el costat més reinvidicatiu contra l'opresió que els ha sigut sotmesa al col·lectiu pèl-roig XD. En conclusió es pot respondre a l'última pregunta és un psicòpata l'escriptor d'aquest blog? millor no comprovar-ho Muahahahahaha (Risa del rei herodes en qualsevol betllem vivent del món).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada