dilluns, 9 de juliol del 2012

Hola de nou!!

 Perdoneu per estar absent tant de temps però coses que li passen al roget nostre. Estudis -eixa gran manera d'ensinistrar- selectiu - eixa gran forma de torturar a la joventut- i com no falta de memòria i d'atenció al seu més que reduït públic lector (si el té).

 Crec que jo com a portaveu del seu pensament, intencions, sentiments i bàsicament el seu becari per a escriure les seues congestions mentals, deuria reafirmar els principis d'aquest blogg i els motius que van portar a la seus creació.

 Doncs bé, com es va dir en les primeres publicacions, en aquest blog un pèl-roig anònim, aboca o intenta abocar les seues reflexions i problemes varis. Això sí, sempre sota la meua veu com a becari que sóc (sí, quina poca vergonya de no donar la cara...).

 Els motius que el van fer començar aquesta àrdua empresa. Bàsicament estar fart d'usar sols una persona o dos com a "palangana emocional" (m'explique: atabalar a una persona abocant els seus problemes sentimentals) així que com a generós que és, no sols pretén embrutar a una sola persona si no a tot aquell insensat que llitja els seus textos.

 En fi, es procurarà continuar aquest blog i intentar que puga ser atret a una major nombre de gent que no siga random reader.